v.l.n.r: Frederieke van de Poel, Mark Rovers, Jeroen van der Heijden.

 

v.l.n.r: Ruud Brummans, Cor van de Ven, Peter Bevers, Stephan Vergroesen.

De laatste thuiswedstrijden voor de helft van de competitieteams van ATTC’77 stond afgelopen vrijdag op de rol. De champagne was al koud gezet voor team 3 en team 8, want zij konden bij een goed resultaat in eigen huis kampioen worden.
Team 3 wist dat het van te voren nog maar 4 punten nodig had om op eigen kracht kampioen te worden. In verband met ziekte viel jeugdspeler Tjeerd van Rijbroek in. Ondanks het hoge niveau en geen overwinningen was het een erg leerzame en leuke ervaring voor het aanstormend talent. Doordat Frederieke van de Poel en Jeroen van der Heijden wel alle partijen wisten te winnen was het kampioenschap zo binnen en kon het feest gevierd worden met een uiteindelijke 7-3 overwinning tegen de Meppers 2 uit Heeze. Het langverwachte kampioenschap deed zich eindelijk aan waarmee team 3 terugkeert naar de 3e klasse.
Team 8 bestaande uit Cor van de Ven, Ruud Brummans, Peter Bevers en Stephan Vergroesen lieten de gehele competitie slechts kruimels achter voor de opponenten. Tegen Taveres 4, uitkomend namens de TU uit Eindhoven waren 3 punten nodig voor het kampioenschap. Na drie partijen was dit aantal al behaald, waardoor de heren het kampioenschap mochten vieren samen met familie en vrienden die in een flink gezelschap waren afgereisd naar de tafeltennishal in Aarle-Rixtel. Het eindresultaat was een mooie 8-2 overwinning. Na de laatste wedstrijd volgende week mag het team zich klaar gaan maken voor promotie naar de 6e klasse in de voorjaarscompetitie.
Het tweede team heeft een zware avond als met Flash 4 uit Eindhoven de aanstaande kampioen op bezoek komt. Het team blijkt veel te sterk en verlaat Aarle-Rixtel met een 0-10 overwinning. Volgende week zit na een zwaar maar leerzaam seizoen de competitie erop voor Vincent Braak, Jeroen Doensen, Marcel Selder en Bart Willems. Degradatie naar de 4e klasse is na vanavond een feit
ATTC 6 heeft een ontmoeting met ATTV’71 2 uit Asten. Opnieuw valt jeugdspeler Tjerk Knukkel in en boekt knap een overwinning. Conchi Medina Salinas is goed voor twee winstpartijen en Gerdi van den Boomen is voor alle drie de opponenten te sterk en wint al haar partijen. Samen met een overwinning in de dubbel is het goed voor een keurige 7-3 overwinning waarmee het team op de tweede plaats staat en dus nog een spannende laatste ronde wacht om te mogen spelen voor promotie.