Attc'77

Twee teams kampioen bij ATTC´77

 

Team 5

(vlnr: Johan Heurter, Koos Martinali, Jan Smits, Geert-Jan van Duijnhoven, Henk Buiting)

Team 1

Jean Paul Kanters en Bart Boetzkes

 

Team 1

William Vlamings

Invaller team 1

Johan Voorhout

Het vijfde team van tafeltennisvereniging ATTC´77 uit Aarle-Rixtel staat al nagenoeg het hele seizoen bovenaan in de 6e klasse K. Vier punten tegen Valkenswaard 5 zou genoeg zijn om de titel te verzilveren.
Terwijl Johan Heurter, Jan Smits en Geert-Jan van Duijnhoven in Valkenswaard aan de bak moesten, konden hun teamgenoten Koos Martinali en Henk Buiting niets meer dan de wedstrijd volgen via de app. Johan beet de spits af en won gemakkelijk van Erik Rohof. Jan en Geert-Jan volgden zijn voorbeeld dus in de dubbel konden ze de klus klaren. Johan en Geert-Jan wonnen met 8-11 en 9-11, hadden toen een kleine terugslag maar wonnen de vierde weer met 11-13, kampioenschap in the pocket! Uiteindelijk werd de wedstrijd overtuigend met 1-9 gewonnen.

Bij het vaandelteam liep het seizoen heel anders. William Vlamings, Jean Paul Kanters en Bart Boetzkes stonden tot de laatste wedstrijd op de 2e plek achter MTTV´72 1 met weinig uitzicht op meer. Door verrassend verlies van MTTV tegen Stiphout 3 slonk de voorsprong uiteindelijk tot 1 punt met nog twee wedstrijden te gaan. Eentje daarvan was een onderling duel dat eindigde in remise. De laatste wedstrijd in en tegen Valkenswaard 2 moest met grote cijfers gewonnen worden en dan was het hopen op een paar foutjes van MTTV. Dat eerste gebeurde. Bart, Jean Paul en invaller Johan Voorhout lieten geen steekjes vallen behalve in de dubbel. De 1-9 overwinning was precies genoeg want MTTV´72 haalde "slechts" 7 punten tegen Bergeijk 4. Voor het eerst dit seizoen en precies op het goede moment staat ATTC´77 1 bovenaan en is promotie naar de 1e klasse van de afdeling Zuidwest een feit.

Alle uitslagen
Valkenswaard 2 – ATTC´77 1 1-9
ATTC´77 2 – Renata 3 4-6
TTCV 5 – ATTC´77 3 5-5
Attaque 2 – ATTC´77 4 9-1
Valkenswaard 5 – ATTC´77 5 1-9
ATTC´77 6 – Stiphout 9 7-3
ATTC´77 7 – Meppers 3 5-5

Zaal open voor leden en niet-leden!
Helaas betekenen de nieuwe Corona maatregelen dat er bij ATTC´77 niet meer getraind kan worden op de reguliere trainingsavonden. Daarom is de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat vanaf nu voorlopig elke zondagmorgen van 10.00 – 12.00 uur open voor alle leden, maar ook niet-leden zijn van harte welkom om een balletje te komen slaan. Het enige wat je mee moet brengen zijn binnensportschoenen en een geldige QR-code.