Attc'77

Team 5 ATTC´77 promoveert naar 5e klasse

Jan Smits, Geert-Jan van Duijnhoven, Henk Buiting en Koos Martinali van het 5e team van tafeltennisvereniging ATTC´77 uit Aarle-Rixtel zijn met 66 punten als tweede geëindigd in de 6e klasse H. Dit leverde hen een promotiewedstrijd op tegen de nummer 5 uit de 5e klasse K, Veldhoven 11. Op 9 december troffen de teams elkaar in Geldrop tijdens de WK wedstrijd van het Nederlands elftal.

Jan begon tegen Martien Michielse en won in vier games. Henk begon wat twijfelend tegen Dennis Geerden, besliste de eerste game in zijn voordeel en won uiteindelijk de daaropvolgende twee games ook. Geert-Jan had vervolgens geen enkele moeite met Jos Duyf. Met deze 3-0 voorsprong lonkte de promotie en met overwinningen in de dubbel en van Jan was er nog één punt nodig toen Geert-Jan weer achter de tafel verscheen. Of het de spanning van het promoveren of van het voetbal was, is niet duidelijk maar hij leek een beetje de concentratie kwijt te zijn. Gelukkig herstelde Geert-Jan zich op tijd en scoorde het zesde punt. Volgend seizoen krijgt het team versterking van Thijs Smulders en hopelijk kunnen ze zich handhaven in de 5e klasse.

Ook het 4e team is, ondanks dat ze niet altijd met het complete team konden spelen vanwege blessures en zieken, knap als tweede geëindigd in de 6e klasse K. Zo stonden Gerdi van den Boomen en Conchi Medina Salinas ook met tweeën tijdens de promotiewedstrijd in Vught tegen Return Oss 4. Ze startten dus al met een 3-0 achterstand tegen de op papier sterkere tegenstanders. Er mocht dus nog maar één wedstrijd verloren worden, maar helaas werd er slechts één wedstrijd gewonnen. Conchi versloeg Daan Snoeijen redelijk eenvoudig in vier games. Volgend seizoen komen de beide dames samen met Dennis Verbruggen, José en Ruud van Turnhout weer uit in de 6e klasse.

Eind januari start de voorjaarscompetitie waarin ATTC'77 wederom uitkomt met 6 seniorenteams en 1 jeugd duoteam. De teams zijn, op een paar verschuivingen, twee (tijdelijke) opzeggingen en twee nieuwe spelers na, hetzelfde gebleven. In het 2e team is Mark Rovers weer terug na afwezigheid van een seizoen en in het 6e team gaat Ruud Brummans meespelen.