Attc'77

Team 1 ATTC´77 verslaat hekkensluiter

Afgelopen week is de eerste competitiehelft voor de tafeltennissers van ATTC´77 uit Aarle-Rixtel afgesloten en kan een tussenstand worden opgemaakt. Het vaandelteam speelde in eigen huis zonder kopman Bart Boetzkes tegen hekkensluiter Veldhoven 2. Marcel Selder uit team 3 verving Bart en won één wedstrijd. Zowel William Vlamings als Johan Voorhout waren te sterke voor de spelers uit Veldhoven met een mooie 8-2 overwinning als gevolg. Voorlopig staan de heren op de 3e plek, maar gezien het aantal punten van alle teams is alles nog mogelijk.

Team 3 gaat lekker in de 4e klasse. Zij speelden tegen directe concurrent Veldhoven 10. Dat de teams gelijkwaardig zijn, bevestigt de uitslag. Juul Verbeeten, Vincent Braak en Jeroen Doensen speelden 5-5 in Veldhoven. Juul kwam wat tekort en won niets, Jeroen en Vincent wonnen allebei twee wedstrijden en samen de dubbel. Vincent scoorde bijna een hattrick, maar de allerlaatste wedstrijd werd uiteindelijk in de verlenging beslist in het nadeel van Vincent. Door het gelijke spel blijft de voorsprong één punt.

Team 4 en 5 draaien in de middenmoot mee in de 5e respectievelijk 6e klasse, maar team 2 en 6 hebben het lastig. Het 2e team speelde thuis tegen Flash 8 en had een overwinning nodig om van de gehate 5e plek af te komen. Helaas bleef voor Rajan van Aar, Jeroen van der Heijden en Frederieke van de Poel de teller steken op 4 punten, waarmee ze nog net 5e staan. De tweede helft zullen ze aan de bak moeten om degradatie uit de 3e klasse te voorkomen.
Het 6e team trof thuis koploper Valkenswaard 6 en de spelers werden met maar liefst 1-9 verslagen. Stephan Vergroesen en Ruud Brummans verloren al hun wedstrijden en Tessa van den Boogaard redde de eer tegen Louis van Herk. Door deze uitslag staan ze met in totaal 18 punten gelijk met Stiphout 7 en Budilia 3. Aangezien Stiphout nog een inhaalwedstrijd voor de boeg heeft, wordt ook voor hen handhaving in de 6e klasse een hele uitdaging.

Ook de jeugd kwam in actie thuis tegen OTTC 1 uit Oss. In de enkelwedstrijden waren Tjeerd van Rijbroek en Tjerk Knukkel te sterk, er werd slechts één game verloren, maar de dubbel verliep minder fortuinlijk. Die verloren ze nipt met 9-11 in de vijfde game. Na de behaalde 4-1 overwinning staan ze tweede in de 1e klasse van de Duo competitie.