Attc'77

Tafeltenniscompetitie nadert ontknoping

Voor de tafeltennissers van ATTC´77 uit Aarle-Rixtel nadert de ontknoping van de competitie.
Team 6 behaalde thuis een 6-4 overwinning tegen Veldhoven 14. Johan Heurter en Tessa van den Boogaard maakten samen alle punten. Derde man Stephan Vergroesen won niets. Ze staan nu op de 3e plek ver achter de nummer 2 en ver voor op de nummer vier.

William Vlamings van team 1 is in vorm. Afgelopen week tegen Return Oss 1 won hij wederom al zijn wedstrijden. Bart Boetzkes en Johan Voorhout volgden hem op de voet met ieder twee winstpartijen. Met deze overwinning slaan ze een gat met de nummer 3 en zullen ze naar verwachting alleen in MTTV´72 hun meerdere moeten erkennen.

Team 4 en 5 speelden afgelopen week tegen de koploper in hun poule. Team 4 had met Henk van der Bruggen, Ruud van Turnhout en invaller Stephan Vergroesen geen aap kans tegen het sterke team van de Meppers, eindstand 0-10. Het 5e team won knap met 6-4 van Never Despair 11. Jan Smits en Geert-Jan van Duijnhoven wonnen twee potjes, Henk Buiting eentje en samen met Geert-Jan de dubbel. Ondanks de nederlaag en dankzij de overwinning staan beide teams op de 2e plek en kijken ze al voorzichtig uit naar de promotie-wedstrijd op 9 december.

Voor team 2 en 3 is het billen knijpen in de 3e respectievelijk 4e klasse. Het 2e team won weliswaar met 6-4 van directe degradatieconcurrent Kruiskamp´81 2. Het is de vraag of de voorsprong van 5 en 8 punten op de nummers 5 en 6 voldoende zal zijn.
Voor team 3 is het nog spannender. Zij strijden met Veldhoven 7 en Flash 10 tegen degradatie. Vincent Braak, Juul Verbeeten en Bart Willems speelden uit tegen Flash. Helaas had Flash een invaller met beduidend hogere rating dan die van de ATTC-ers ingezet. Hij won drie wedstrijden. Daarnaast verloor alleen Juul nog een wedstrijd nipt met 11-9 in de vijfde game. De 4-6 overwinning brengt hen op gelijke hoogte met Veldhoven, op 1 punt gevolgd door Flash.

Ook het jeugdteam kwam in actie tegen TTCV 1 uit Veghel. Tjeerd van Rijbroek lukte het deze keer niet om een enkelwedstrijd te winnen. Tjeerd Knukkel wel, hij versloeg Luca Jansen. Samen wonnen ze ook de dubbel, eindstand 3-2, een puntje meer dan de heenwedstrijd. Op 20 november spelen ze om de 3e en 4e plek thuis tegen TTCV 2.