Attc'77

Roefelen bij ATTC´77

Zaterdag 11 juni was het zover: eindelijk weer een roefeldag! Ook bij tafeltennisvereniging ATTC´77 uit Aarle-Rixtel stonden de deuren open om de kinderen uit Laarbeek te ontvangen. En wat vonden de kinderen het weer leuk! Het was heerlijk weer en om 9.00 uur kwamen de eerste groepen binnen.

Nadat iedereen zijn sportschoenen aangetrokken had, volgde een korte uitleg hoe je een tafeltennisbatje moet vasthouden. Vervolgens werden de tafeltennisbatjes uitgedeeld en werd er geoefend om het balletje hoog te houden. Toen dat voor iedereen een beetje lukte, kon het echte tafeltennissen beginnen. En we moeten zeggen dat er best wat talentjes tussen zaten!
Namens ATTC´77 waren Wilma van Beek, Bart Willems en twee jeugdspelers aanwezig om de jeugd te begeleiden. Soms speelden ze ook mee bijvoorbeeld bij het alom bekende "rond de tafel". Na de ochtend zijn ze nog gezellig gaan lunchen bij de Brukelum om ´s middags moe maar tevreden op de bank te ploffen.

Het einde van het seizoen is in zicht. De competitie is al enige tijd geleden geëindigd en een enkeling doet nog mee met de zomercompetitie waarvan op 17 juni de laatste ronde gespeeld wordt bij TTV Een en Twintig in Beek en Donk. Als afsluiting van het seizoen staan er nog enkele activiteiten op het programma voor de leden van ATTC´77. Op 2 juli een bierproefavond en op 8 juli het ludieke verrassingstoernooi. Tijdens de zomervakantie zal de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat op de maandagavond en de vrijdagmorgen open blijven voor de echte fanatiekelingen en de thuisblijvers. Loop gerust eens binnen om kennis te maken met de vereniging en de leuke sport, leeftijd maakt niet uit.