Attc'77

Hans van den Eventuin 35 jaar vrijwilliger ATTC´77

Afgelopen zaterdag werden de vrijwilligers van tafeltennisvereniging ATTC ’77 in Aarle-Rixtel bedankt voor hun inzet het afgelopen jaar. Ze kwamen bijeen in de kantine van de vereniging voor een kopje koffie en liepen daarna naar het Heemhuis aan de Kouwenberg. Het bezoek aan het museum was voor velen een eyeopener. Vrijwel niemand van de vrijwilligers was er ooit geweest en ze waren verbaasd over de vele oude gebruiksvoorwerpen die daar te zien waren. De jongeren in de groep vonden vooral de oude gereedschappen erg interessant, terwijl de oudere vrijwilligers met name geïnteresseerd waren in de foto’s van de markante Aarle-Rixtelnaren. Het riep bij hun een gevoel van nostalgie op.


Ma het bezoek werd er samen gegeten in de eigen kantine, werd een pubquiz gehouden en werd één speciale vrijwilliger gehuldigd. Hans van den Eventuin werd bedankt voor zijn inzet voor de club gedurende maar liefst 35 jaar. Hans heeft jaren in het bestuur gezeten en vele bardiensten gedraaid op trainings- en competitie avonden en tijdens activiteiten. Hans doet nu een stapje terug en inmiddels zijn er enkele jongere leden opgestaan om een deel van de bardiensten over te nemen.

 

Naast deze gezellige middag/avond werd er ook competitie gespeeld. Team 2 speelde uit tegen Geenhoven 1. Werner Doensen begon heel sterk tegen routinier Hans Cox maar verloor nipt. Daarna leek de pijp leeg en won hij geen enkele game meer. Rajan van Aar kon het alleen Bobby Goossens moeilijk maken maar won uiteindelijk niets. Frederieke van de Poel was iets beter opgewassen tegen de spelers uit Valkenswaard en won twee partijen. Door de 8-2 nederlaag is er, met nog één wedstrijd te gaan, een redelijke voorsprong op de nummers 5 en 6.

 

Het derde team is in een hevige strijd tegen degradatie verwikkeld en elk puntje is broodnodig. Bart Willems, Vincent Braak en Juul Verbeeten ontvingen het derde team van Een en Twintig, die nog maar één punt nodig hadden om kampioen te worden. Bart Willems maakte het Guido Graat erg lastig in de eerste wedstrijd, maar verloor uiteindelijk. Voor Een en Twintig was het feest, maar de heren van ATTC moesten nog volop aan de bak. Vincent scoorde het eerste punt en Bart schreef twee overwinningen op zijn naam, maar verder dan dit kwamen ze niet. Ook voor team 3 is het nog super spannend.