Attc'77

Eerste returns voor ATTC´77

Vrijdag 1 april stonden de eerste returns in de voorjaarscompetitie op het programma voor de tafeltennissers van ATTC´77. In de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat was het met 4 thuis spelende teams volle bak.

Eén van de teams was team 5 spelende in de vijfde klasse tegen Stiphout 6. Jan Smits weet zich, na de promotie naar de vijfde klasse, goed staande te houden. Deze week won hij zelfs alle drie zijn wedstrijden. Voor Geert-Jan van Duijnhoven viel de vijfsetter tegen John van Dijk verkeerd uit, maar zijn andere twee wedstrijden won hij eenvoudig. Koos Martinali heeft het beduidend lastiger in de vijfde klasse en kijkt stiekem al uit naar degradatie. Hij won wel enkele games maar verloor uiteindelijk al zijn wedstrijden en samen met Geert-Jan de dubbel. Een gelijkspel was het resultaat.
Met de shirtjes nog maar net droog mochten de heren op maandag 4 april gelijk weer op pad, uit tegen koploper Veldhoven 9. Jan en Geert-Jan wonnen beiden van Mari Bosch en Koos was er dichtbij maar verloor helaas in vijf games. De andere twee spelers van Veldhoven waren te sterk voor het team uit Aarle-Rixtel met een 8-2 nederlaag als gevolg.

Het vierde team speelt eveneens in de vijfde klasse en strijdt met de studenten van Taveres 3 tegen rechtstreekse degradatie. Dus alle punten waren welkom tegen Bergeijk 5, maar de teller bleef helaas steken op twee. Johan Heurter en Tessa van den Boogaard waren twee keer dicht bij een overwinning maar kwamen net tekort. Juul Verbeeten staat het hele seizoen al goed te spelen en zo ook deze week. Hij was goed voor de twee punten die mee naar Aarle-Rixtel gingen. Volgende week spelen ze in eigen huis tegen Taveres die nog maar 1 punt boven hen staan, dus dat wordt spannend.

Het zesde team speelde op 25 maart een inhaalwedstrijd uit tegen Veldhoven 8 en de week erop mochten ze thuis tegen ditzelfde team. Uit in Veldhoven wisten Gerdi van den Boomen, Dennis Verbruggen en Conchi Medina Salinas alle drie nipt van Danique Peys te winnen en was ook de dubbel voor ATTC. In de thuiswedstrijd deed José van Turnhout mee in plaats van Gerdi en ook zij won van Peys, maar Dennis en Conchi lukte dat deze keer niet. Ook alle andere wedstrijden gingen verloren met als eindstand 1-9.

Alle uitslagen:
ATTC´77 1 – TTCV Van Herwaarden 3 0-10
ATTC´77 2 – Geenhoven 1 4-6
Meppers 2 – ATTC´77 3 7-3
Bergeijk 5 – ATTC´77 4 8-2
ATTC´77 5 – Stiphout 6 5-5
Veldhoven 9 – ATTC´77 5 8-2
ATTC´77 6 – Veldhoven 8 1-9