Attc'77

Dubbeltjes vallen goede kant op voor ATTC-ers

Voor team 2 en 3 van tafeltennisvereniging ATTC´77 was het in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen erop of eronder. Team 2 moest punten pakken om Veldhoven 6 voor te blijven en team 3 om Flash 10 en Veldhoven 7 achter zich te houden. Beide teams slaagden in hun missie en handhaven zich in de 3e respectievelijke 4e klasse!

Team 2 speelde met Jeroen van der Heijden, Werner Doensen en Frederieke van de Poel in de basis thuis tegen NTTV 1 uit Nuland. Tussen de wedstrijden door werd de stand bij Veldhoven via de tafeltennisapp angstvallig in de gaten gehouden. Toen de teller voor ATTC na drie wedstrijden op twee punten bleef steken en Veldhoven punten bleef scoren, werd het wel heel spannend. Gelukkig wist Frederieke de allerlaatste wedstrijd van het seizoen te winnen waarmee ATTC één punt boven Veldhoven is geëindigd.

Team 3 speelde in Eindhoven tegen Taveres 2. Aangezien in de thuiswedstrijd nog met 8-2 van hen verloren werd, zou het wel eens lastig kunnen worden voor Marcel Selder, Vincent Braak en Juul Verbeeten om met name Flash voor te blijven. Marcel is in vorm en hij scoorde een knappe hattrick. Vincent en Juul wonnen beiden van Robin de Jong en samen de dubbel. Met deze mooie 4-6 overwinning op zak was het afwachten wat Flash de volgende dag tegen Budilia zou doen. Gelukkig was de voorsprong voldoende groot en handhaaft het team zich na een slechte competitiestart toch in de vierde klasse.

Voor de andere teams stond er niets meer op het spel en er kon vrijuit gespeeld worden. Het eerste team 1 speelde uit tegen MTTV'72 1, die nog 2 punten nodig hadden om kampioen te worden in de 2e klasse. Die punten werden ook meteen gepakt. De wedstrijd eindigde in een 8-2 nederlaag voor ATTC waarna samen met de tegenstander hun kampioenschap gevierd werd.
Zowel het 4e als het 5e team speelde een degelijke wedstrijd. Beiden wonnen en zijn als 2e geëindigd in de 6e klasse. Op 9 december spelen ze een promotiewedstrijd.
Het 6e team sloot de competitie af met een 2-8 overwinning tegen TIOS'51 8. Johan Heurter had weinig moeite met de dames uit Tilburg en won 3 wedstrijden en samen met Thijs Smulders de dubbel. Thijs won twee potjes net als Stephan Vergroesen. De heren zijn geëindigd op de 3e plek in de 6e klasse.