Attc'77

ATTC´77 trapt nieuwe seizoen af

Tijdens het zomerreces is bij tafeltennisvereniging ATTC´77 de zaal op de maandagavond en vrijdagmorgen gewoon open gebleven en met succes. Op beide speeldagen was de opkomst groot en werd er, ondanks de hitte, fanatiek gespeeld. Sinds twee weken is de zaal weer op alle dagen open en heeft de eerste activiteit al plaatsgevonden.

Dit was de jaarlijkse uitwisseling met TTV Deurne op vrijdag 9 september, een mooie gelegenheid om wat wedstrijdritme op te doen en gewoon gezellig samen te zijn. De in totaal 23 spelers streden in vier, op sterkte ingedeelde poules om de eer. Sommige spelers kampten met wat opstartproblemen maar gedurende de avond steeg ook het spelniveau en was het publiek getuige van mooie wedstrijden.

Op 16 september begint de competitie waaraan ATTC`77 met zes seniorenteams en één jeugdteam deelneemt. Omdat in de eerste seniorenteams twee spelers gestopt zijn, zijn Werner Doensen en Juul Verbeeten allebei een klasse omhoog gezet, wat een extra uitdaging voor hen zal zijn. In de onderste regionen zijn de teams aangevuld met Henk van der Bruggen en Marijn van Krieken, die na een seizoen afwezigheid de competitie niet konden missen. Ook Stephan Vergroesen is weer terug na een langere periode van afwezigheid vanwege een blessure.

Met betrekking tot de jeugd kan ATTC´77 voorzichtig positief zijn. Elke woensdagavond om 19.00 uur traint een leuke groep jeugdleden samen met een aantal seniorleden onder begeleiding van Jeroen Doensen en William Vlamings. Juist deze combinatie van beginnende en gevorderde spelers maakt dat de welwillende jeugdleden met de week beter worden. En ATTC´77 heeft nu voor het eerst sinds lange tijd weer een jeugdteam in de competitie! Tjeerd van Rijbroek en Tjerk Knukkel komen uit in de 1e klasse van de nieuwe DUO competitie die op de zondagmorgen gehouden wordt. Ze spelen op zes zondagen volgens het Davis Cup systeem tegen duo´s van andere verenigingen.

Op zaterdagmiddag 22 oktober organiseert ATTC´77 voor heel Laarbeek een gratis blacklight toernooi. Een gelegenheid om op een verrassende, laagdrempelige manier kennis te maken met de vereniging en de sport. Later volgt meer informatie, maar lijkt het je leuk om mee te doen, noteer dan vast deze datum in je agenda!