Attc'77

ATTC´77 start competitie voortvarend

Bij tafeltennisvereniging Veldhoven kleurde de zaal een beetje blauw-zwart want team 1, 2 en 3 van tafeltennisvereniging ATTC´77 speelden daar hun eerste competitiewedstrijd en met succes. Het eerste team won overtuigend met 7-3 in de 2e klasse E. Het tweede team, uitkomende in de 3e klasse G, speelde veel spannende wedstrijden en trok aan het langste eind, 4-6. Ook bij het 3e team was het spannend en werden de punten verdeeld, 5-5.

Ondertussen speelden team 4, 5 en 6, allen uitkomende in de 6e klasse, thuis in de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat. Voor team 4 traden Henk van der Bruggen, Dennis Verbruggen en José van Turnhout aan tegen ATTV´71/2 uit Asten. Voor Henk is het niveau een stapje lager dan hij gewend is en hij won dan ook alle drie zijn wedstrijden en samen met José de dubbel. José volgde goed met 2 overwinningen in de enkel en Dennis scoorde het 7e punt.

Team 5 pendelt een beetje op en neer tussen de 5e en 6e klasse, dus nu in de 6e klasse hopen ze weer mee te doen voor het kampioenschap. Jan Smits, Henk Buiting en Geert-Jan van Duijnhoven begonnen goed tegen het internationale team van de studentenvereniging Taveres uit Eindhoven. Jan verloor geen enkele game en Henk en Geert-Jan wonnen ieder twee wedstrijden en samen de dubbel met als resultaat een mooie 8-2 overwinning.

Het 6e team is een nieuw samengesteld team bestaande uit Johan Heurter, Tessa van den Boogaard, Thijs Smulders en terug van weggeweest Marijn van Krieken en Stephan Vergroesen. Thijs, Marijn en Stephan speelden tegen Unicum 10 uit Geldrop. Na acht wedstrijden stond het 4-4 toen Stephan, die nog met lege handen stond, moest spelen tegen Frank van der Sangen. Stephan won eenvoudig waarna Thijs het afmaakte in een spannende pot tegen Sanne Hermsen, 6-4.

Op zondag 18 september speelden Tjeerd van Rijbroek en Tjerk Knukkel hun allereerste competitiewedstrijd in de nieuw opgezette duo competitie in Veghel. Ze speelden tegen het wat meer ervaren team van TTV Maashorst uit Uden. Tjeerd en Tjerk boden goed weerstand en wonnen een paar games maar verloren uiteindelijk met 5-0.

Op zaterdagmiddag 22 oktober van 14.30 – 17.00 uur organiseert ATTC´77 voor heel Laarbeek een gratis blacklight toernooi in de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat in Aarle-Rixtel. Een gelegenheid om op een verrassende, laagdrempelige manier kennis te maken met de vereniging en de sport. Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan voor 15 oktober op via attc77@chello.nl.