Attc'77

Ad van Berloo 25 jaar lid ATTC´77

Begin van het jaar was Ad van Berloo 25 jaar lid van tafeltennisvereniging ATTC´77 uit Aarle-Rixtel. Tijdens de ALV op 12 april werd hij gehuldigd door voorzitter Mark Rovers. Ad heeft destijds (1997) het stokje min of meer overgenomen van dochter Annemarie die jarenlang in de landelijke damescompetitie gespeeld heeft. Hij is het op één na oudste lid van de vereniging en staat nog elke vrijdagmorgen zijn mannetje achter de tafel.

Ook is er weer competitie gespeeld met enkele verrassende uitslagen. Het eerste team won hun eerste wedstrijd van het seizoen met 6-4 van Valkenswaard 1. Jean Paul Kanters won drie wedstrijden, William Vlamings scoorde twee maal en Johan Voorhout maakte het 6e punt. Voor de stand maakt het niet meer uit, maar het voelde wel goed om weer eens te winnen. Het tweede team, dat ook pas één wedstrijd gewonnen heeft, ontving koploper Flash 4. Met drie overwinningen van Frederieke van de Poel en twee van Jeroen van der Heijden wisten ze een gelijkspel te behalen waarmee de kans op handhaving in de 3e klasse er nog steeds is.

Het derde team begon goed aan de competitie maar lijkt langzaam wat af te zwakken. Afgelopen week speelden Marcel Selder, Werner Doensen en Vincent Braak in Eindhoven tegen Flash 7. Alle drie wonnen ze van Daan Jacobs en ook de dubbel van Marcel en Vincent was voor ATTC. Helaas kon Werner er in de laatste partij geen gelijkspel van maken, hij verloor met 11-9 in de beslissende vijfde game van Joey Chen. Ze staan nog 3 punten voor op de nummer 5 Never Despair 8. Om een degradatiewedstrijd te ontlopen zullen ze dit vast moeten houden in de laatste twee wedstrijden, die ze tegen de nummers 5 en 6 spelen.

Alle uitslagen:
ATTC´77 1 – Valkenswaard 1 6-4
ATTC´77 2 – Flash 4 5-5
Flash 7 – ATTC´77 3 6-4
Budilia 3 – ATTC´77 4 7-3
ATTC´77 5 – Geenhoven 2 0-10
Luto 6 – ATTC´77 6 9-1